1-1 coaching opties

coaching
wie is lianne als coach?
Vanuit Lianne haar ervaringsdeskundigheid op de gebieden van anorexia, boulimia, emotie eten, depressie en een burn-out,  weet zij precies wat jij nodig hebt om verandering te creëren. Elk gesprek wordt ingespeeld op jouw behoeften, jij geeft aan wat jij nodig hebt. Lianne staat bekend om haar kritische doch eerlijke comminucatie en het stellen van de juiste vragen. Zij weet precies op de juiste manier een ‘liefdevolle schop onder de kont’ te geven, kan ontzettend goed luisteren en heeft daarnaast een rust over haar heen waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Zodra jij kiest om met haar aan de slag te gaan, is zij er er 100%. Dit zorgt ervoor  dat coachees zich geborgen, gehoord en gezien voelen en daarbij motivatie en energie krijgen om echt aan de slag te gaan.

Wat CLIËNTEN zeggen

Lianne liet me het eerste moment al gelijk op mijn gemak voelen. Ze is heel lief en voelt goed aan hoe je je voelt en waar je wel of niet over wil praten. Ze is super empatisch en denkt over alles met je mee. Ze helpt je aan positieve gedachten en helpt je met hoe je dingen aan moeten pakken en geeft je inzicht in situaties. Heel erg bedankt!

Fenna

Ik kijk met een enorm positief gevoel terug op de coaching met Lianne. Het verschil tussen hoe ik was voor de coaching en hoe ik momenteel in het leven sta, maakt mij trots op de ontwikkeling die ik met behulp van Lianne heb gemaakt. Lianne is een betrokken coach die kennis heeft, goed kan luisteren en je durft te confronteren met je eigen gedachten. In de gesprekken stelde Lianne vaak de correcte vragen om mij te laten nadenken over mijn patronen. Doordat ik aan het denken werd gezet, werd ik bewust van mijn handelingen en kon ik deze stap voor stap aanpassen. Lianne heeft mij hierin goed begeleid en stond altijd voor mij klaar. Bijvoorbeeld wanneer iets niet helemaal lukte, maar overwinningen werden ook regelmatig gevierd.

Kimberley

Mijn mindset is veranderd, ik geniet van het leven, en ik heb de gebeurtenissen uit mijn verleden een plekje kunnen geven. Daarnaast is mijn relatie tot voeding verbeterd. Na jaren van diëten, compenseren en focussen op getallen, lukt het mij nu om dit los te laten en te doen wat goed voelt. Dit levert vooral meer ruimte in mijn hoofd en energie op. Deze energie steek ik nu in dingen die ik echt leuk vind! Samen met Lianne heb ik veel bereikt, nog meer dan waarvan ik had durven dromen, en daar ben ik haar heel dankbaar voor.

Kim

Lianne wist mij, door de juiste vragen te stellen en reacties te geven, na te laten denken over mezelf en de manier waarop ik naar mezelf keek. Daardoor ontdekten we wat ik kan doen (en vooral ook denken) om mij beter te voelen. Lianne haar boek vond ik een hele goede aanvulling op de gesprekken omdat ik door elke dag erin te lezen en opdrachten te doen dagelijks bezig was met mezelf ontwikkelen. Ik heb Lianne nog nooit gezien, maar door de telefoongesprekken die ik met haar had heb ik mijn gedachten en zelfbeeld kunnen veranderen. Ik kijk nu veel positiever tegen zaken aan en ik heb meer zelfvertrouwen en rust gekregen. Verandering moet je zelf doen, maar Lianne kan je daarin erg goed coachen.

Charlotte

WIL JIJ GRAAG SAMEN MET LIANNE AAN DE SLAG?

Vul onderstaand contact formulier in. Lianne komt binnen 3-4 werkdagen bij je terug.

  EXPERTISES

  • Eetstoornissen (anorexia, boulimia, eetbuien, orthorexia) liever genoemd als eetuitdagingen
  • Ervaringsdeskundigheid bij eetstoornissen  
  • Lichaamsbeeld acceptatie
  • Ontwikkelen van zelfliefde en zelfacceptatie
  • Trauma verwerking
  • Intuïtief eten en leven
  • Meditatie en massages