COACHLIANNE

COACHING & PROGRAMMA'S

De programma’s en de 1-1 coaching helpen jou om het gevecht met eetbuien (binge eating), anorexia, bouilima te overwinnen EN/OF het helen van een verstoorde relatie tot voeding/lichaamsbeeld/beweging.

Intuitively youDe online academy: 'Intuitively you' is er voor jou om te leren luisteren naar je lichaam. Om thuis te komen in je lichaam en in jezelf. Mogelijke trauma's uit het verleden te helen, en om eindelijk vrijheid te ervaren in je lichaam. Je leert omgaan met emoties en nare gevoelens. Je leert overtuigingen omzetten en een verandering door te voeren in alle aspecten van je leven.

OVerwin eetbuienHet online programma: 'Overwin eetbuien' is er voor jou om eindelijk die eetbuien te doen laten stoppen. Om andere mechanismes te vinden en om te leren en te durven luisteren naar de behoeftes van je lichaam. Je gaat erachter komen waar deze eetbuien vandaan komen en hoe jij dit kunt helen.

Dit programma is voor jou als jij EINDELIJK wil af rekenen met die vervelende eetbuien.

1-1 coaching

Heb je al van alles geprobeerd? Psycholoog naar therapeut gehad maar niets heeft gewerkt?

Lianne heeft dit zelf ook meegemaakt, totdat zij de juiste personen om haar heen zocht en vanuit een plek van liefde en zorg- eindelijk de eetstoornis, depressie en achterliggende trauma's kon helen.

Vanuit Lianne haar ervaringsdeskundigheid, Trauma Informed coaching opleiding, haar nuchterheid en 5 jaar lange ervaring van het coachen van mensen over de hele wereld weet zij wat jij nodig hebt om jezelf te leren helen.

gratis werkbladen/
e-books


Loop je vast of wil je weten wat jouw relatie tot voeding op dit moment is? Check dan de gratis werkbladen en e-books welke jij kunt downloaden om de eerste stap naar heling te zetten- vrijblijvend en gratis aan de slag!

START VANDAAG NOG MET EEN ONLINE PROGRAMMA VAN COACHLIANNE