COACHING

Meteen vanaf het eerste gesprek voelde ik me ontzettend op mijn gemak bij Lianne. Ze is heel betrokken, inspirerend, een goede luisteraar en ook een onwijs lief. Lianne wist precies de goede vragen te stellen. De meeste vragen waren echt lastig te beantwoorden, maar daardoor werd ik wel aan het denken gezet. Lianne snapte mijn gedachten, zelfs als ik ze soms zelf niet snapte en bracht veel duidelijkheid. Aan het eind van een sessie kreeg ik dan vaak een opdracht mee voor die week, zodat ik er thuis ook mee aan de slag kon.

 


Ben jij opzoek naar een coach die jou handvatten geeft om onzekerheid te
overwinnen? Om sterker in je schoenen te leren staan? Ben jij er klaar voor om een eetstoornis (boulimia, anorexia, binge eating disorder) te overwinnen? Wil jij meer balans creëren in je eetpatroon of merk je dat je obsessief bezig bent met eten, trainen en/of je lichaamsbeeld?


Kijk je in de spiegel en merk je dat je continue negatieve gedachten hebt over je lichaam? Dit kan anders. Geloof mij. Ik ben hier om jou te coachen en te helpen. Ik sta naast jou.

Ik weet hoe groot de stap kan zijn/voelen om daadwerkelijk iemand om hulp te vragen. Om het eerste gesprek met een coach in te gaan.


Loop jij vast in:

 • Negatieve gedachten over jezelf, omgeving, waar je in je leven staat, lichaam?
 • Afwijzen van jezelf en waar je nu staat?
 • Heb je geen idee WAT je wil of geen idee HOE jij wat je graag zou willen kunt gaan bereiken?
 • Een traumatische ervaring uit het verleden wat je nog niet een plekje hebt kunnen geven?
 • In een eetstoornis?

Wil jij:

 • Een traumatische ervaring uit het verleden een plekje kunnen leren geven?
 • Je gedachten en emoties leren onderzoeken en op een fijne en liefdevolle manier hiermee om leren gaan?
 • Een verandering creëren?
 • Vrijheid voelen?
 • Zelfliefde laten groeien?
 • Een positiever zelfbeeld?
 • Vol geluk en energie in het leven staan?
 • Wil jij ‘Een nieuw begin’?

Vanuit mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, depressie en een burn out weet ik precies waar jij vastloopt, wat jij nodig hebt en hoe jij de weg naar herstel het beste kan lopen. Ik luister naar jou, geef jou opdrachten en inspiratie mee waar jij thuis mee aan de slag kan.


Review: Lianne wist mij, door de juiste vragen te stellen en reacties te geven, na te laten denken over mezelf en de manier waarop ik naar mezelf keek. Daardoor ontdekten we wat ik kan doen (en vooral ook denken) om mij beter te voelen. Lianne haar boek vond ik een hele goede aanvulling op de gesprekken omdat ik door elke dag erin te lezen en opdrachten te doen dagelijks bezig was met mezelf ontwikkelen. 

Ik heb Lianne nog nooit gezien, maar door de telefoongesprekken die ik met haar had heb ik mijn gedachten en zelfbeeld kunnen veranderen. Ik kijk nu veel positiever tegen zaken aan en ik heb meer zelfvertrouwen en rust gekregen.  Verandering moet je zelf doen, maar Lianne kan je daarin erg goed coachen.  


Ik heb de optie voor offline of online coaching en een combinatie van beiden. Je bent altijd welkom in Amsterdam en daarnaast kunnen we via de online weg (Skypen/Facetimen/online bellen) super veel bereiken. Want waarom moeilijker maken als het makkelijk kan? Tegenwoordig zijn er geen excuses meer en kun je waar je ook bent, online aan de slag met mij!

1-1 offline coaching bevat:

 1. Gesprek van 60 minuten in AMSTERDAM
 2. Mijn boek: ‘Een nieuw begin’
 3. Alle ebooks gratis te downloaden
 4. Mail/app contact tussen de coach sessies
 5. Korting op alle online cursussen.

1-1 online coaching bevat:

 1. Gesprek van 60 minuten via Skype, FaceTime, bellen of WhatsApp
 2. Mijn boek: ‘Een nieuw begin’
 3. Alle ebooks GRATIS te downloaden
 4. Mail/app contact tussen de coach sessies
 5. Korting op alle online cursussen.

Review: toen ik besloot helemaal klaar te zijn met de – in mijn ogen – vreemde en soms vervelende relatie met eten maakte ik een afspraak met Lianne. Ik kwam bij haar terecht door te luisteren naar een podcast (De krachtige vrouw van Jip Isabel) waarin Lianne in gesprek ging over eetstoornissen en haar manier van coaching. Ik vond de verhalen heel herkenbaar en ik vond het fijn om te horen dat wat ik soms dacht of voelde niet ‘raar’ was. Toen ik de eerste afspraak maakte voelde ik me een beetje een aansteller, omdat ik wist dat er mensen zijn die ernstigere eetstoornissen hebben dan ik. Gelukkig nam Lianne mij heel serieus en was ze meer dan bereid mij te helpen, puur omdat ik zelf last had van mijn eetproblemen en ze mijn leven in de weg zaten. 

Meteen vanaf het eerste gesprek voelde ik me ontzettend op mijn gemak bij Lianne. Ze is heel betrokken, inspirerend, een goede luisteraar en ook een onwijs lief. We hadden het tijdens een gesprek vaak over gebeurtenissen in de week zelf, over het verleden, over de totstandkoming van mijn problemen en over mijn vele – en chaotische – gedachten. Lianne wist vaak precies de goede vragen te stellen. De meeste vragen waren echt lastig te beantwoorden, maar daardoor werd ik wel aan het denken gezet. Lianne snapte mijn gedachten, zelfs als ik ze soms zelf niet snapte en bracht veel duidelijkheid. Aan het eind van een sessie kreeg ik dan vaak een opdracht mee voor die week, zodat ik er thuis ook mee aan de slag kon. 

Het praten met Lianne voelt alsof je met een vriendin praat. Je kunt met haar lachen, bij haar huilen en niets is te gek. Hierdoor voelde de gesprekken heel natuurlijk en was het vaak ook heel gezellig. Daarbij drukte ze me altijd op het hart dat ik haar altijd mocht appen als ik daar behoefte aan had. Hierdoor had ik het gevoel dat ik altijd bij haar terecht kon en dat ik er niet alleen voor stond. 

Als kers op de taart is mijn relatie tot voeding door de sessies heen enorm veranderd. Waar ik eerst last had van eetbuien, compenseren, te weinig eten en bovenal de hele dag met eten bezig zijn, heb ik nu meer rust, meer ruimte in mijn hoofd en voor mijn gevoel een natuurlijke en gezonde relatie met voeding. En ik kan je verzekeren: dat is zo fijn! Ik kan weer genieten van dingen waar ik eerst tegenop keek en ik leef veel meer in het moment. Als ik me bedenk hoeveel ik daar nu van profiteer, gun ik dat iedereen en wou ik alleen maar dat ik Lianne eerder had ontmoet. 


Investering:

 • Kennismakingsgesprek: GRATIS
 • 1 coach sessie (1u) : 85 euro
 • 5 coach sessies: 375 euro
 • 10 coach sessies: 700 euro

(Extra sessies zijn altijd bij te boeken).

De keuze over de hoeveelheid gesprekken die wij hebben is geheel aan jou. Voel je vrij om 1 keer een gesprek aan te gaan en je bent altijd welkom voor meerdere gesprekken. Bij onze eerste GRATIS kennismaking bespreken wij wat voor JOU het beste werkt.


Kom je een kopje thee drinken, of drinken wij deze via Skype/FaceTime om SAMEN te kijken wat wij kunnen bereiken? Vul het contactformulier hieronder in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Zullen we samen de weg lopen naar vrijheid? Kom je langs voor een kopje thee of drinken we deze via Skype? (vrijblijvend) Vul hieronder het formulier in en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug. Een kennismaking is altijd GRATIS.