0

COACHING

Werk samen met mij aan een liefdevolle relatie tot voeding, jouw lichaam en jezelf.

Overwin de eetstoornis. Creëer vrijheid rondom voeding, in je lichaam en in jouw leven – samen met Lianne.

WAAROM KIEZEN VOOR LIANNE ALS COACH?

Vanuit Lianne haar ervaringsdeskundigheid op de gebieden van anorexia, boulimia, emotie eten, depressie en een burn-out,  weet zij precies wat jij nodig hebt om verandering te creëren. Elk gesprek wordt ingespeeld op jouw behoeften, jij geeft aan wat jij nodig hebt. Lianne staat bekend om haar kritische doch eerlijke comminucatie en het stellen van de juiste vragen. Zij weet precies op de juiste manier een ‘liefdevolle schop onder de kont’ te geven, kan ontzettend goed luisteren en heeft daarnaast een rust over haar heen waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Zodra jij kiest om met haar aan de slag te gaan, is zij er er 100%. Dit zorgt ervoor  dat coachees zich geborgen, gehoord en gezien voelen, motivatie en energie krijgen om echt aan de slag te gaan.

REVIEW

Lianne wist mij, door de juiste vragen te stellen en reacties te geven, na te laten denken over mezelf en de manier waarop ik naar mezelf keek. Daardoor ontdekten we wat ik kan doen (en vooral ook denken) om mij beter te voelen. Lianne haar boek vond ik een hele goede aanvulling op de gesprekken omdat ik door elke dag erin te lezen en opdrachten te doen dagelijks bezig was met mezelf ontwikkelen. Ik heb Lianne nog nooit gezien, maar door de telefoongesprekken die ik met haar had heb ik mijn gedachten en zelfbeeld kunnen veranderen. Ik kijk nu veel positiever tegen zaken aan en ik heb meer zelfvertrouwen en rust gekregen. Verandering moet je zelf doen, maar Lianne kan je daarin erg goed coachen.
CHARLOTTE
1-1 coaching

1-1 coaching

Wat kun je verwachten?
We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Het is erg belangrijk dat er een klik tussen ons is zodat wij echt samen het idee hebben dat waar jij ook mee aan de slag wil gaan - ik als coach jou daarin kan begeleiden.

In het kennismakingsgesprek bespreken we waar jij in vastloopt, wat voor hulp jij eventueel al hebt gehad, wat jouw doelstellingen zijn en waar jij samen met mij naar toe wil werken. Ook stel ik vragen over het verleden en over wat jij denkt nodig te hebben.

Mochten we samen aan de slag gaan zorg ik ervoor dat jij in de online omgeving komt, ga je alvast thuis aan de slag met vragen die jij van mij mee krijgt om te beantwoorden, plannen we de eerste afspraak in en vanaf die afspraak gaan wij intensief aan de slag. Tussen de gesprekken door ben ik bereikbaar voor vragen, en ben ik er op de momenten dat je merkt dat het niet goed gaat en jij hulp nodig hebt.

De gesprekken draaien om jou en wij bespreken waar jij tegenaan bent gelopen na het vorige gesprek, welke opdrachten wel/niet goed zijn gegaan. Ik zorg ervoor dat we continue terug gaan naar de doelen die wij hebben gesteld en daarnaast speel ik in op alles wat jij wil bespreken.

Het meest waardevolle wat jij kunt doen is jezelf ontwikkelen samen met mij als jouw coach.

WAT KOST COACHING DOOR LIANNE?

Lianne werkt minimaal met trajecten van 5 weken. Dit betekent dat jij gedurende 5 weken, 1 keer in de week, of vaker een gesprek van 60 minuten hebt. Daarnaast krijg je toegang tot de online omgeving en is Lianne bereikbaar via WhatsApp / e-mail tussen de sessies door.

Tarieven :

5 coach gesprekken (5×60 min.): 400 euro

10 coach gesprekken (10×60 min.): 750 euro

Eenmalig gesprek (1×90 min.): 120 euro

* Deze kosten zijn inclusief 21% BTW. Gesprekken zijn altijd bij te boeken.

REVIEW

Lianne liet me het eerste moment al gelijk op mijn gemak voelen. Ze is heel lief en voelt goed aan hoe je je voelt en waar je wel of niet over wil praten. Ze is super empatisch en denkt over alles met je mee. Ze helpt je aan positieve gedachten en helpt je met hoe je dingen aan moeten pakken en geeft je inzicht in situaties. Heel erg bedankt!
F
1-1 coaching

WIL JIJ GRAAG SAMEN MET LIANNE AAN DE SLAG?

Vul onderstaand contact formulier in en Lianne komt binnen 3 werkdagen  bij je terug om een kennismaking in te plannen.

  REVIEW

  Ik kijk met een enorm positief gevoel terug op de coaching met Lianne. Het verschil tussen hoe ik was voor de coaching en hoe ik momenteel in het leven sta, maakt mij trots op de ontwikkeling die ik met behulp van Lianne heb gemaakt. Lianne is een betrokken coach die kennis heeft, goed kan luisteren en je durft te confronteren met je eigen gedachten. In de gesprekken stelde Lianne vaak de correcte vragen om mij te laten nadenken over mijn patronen. Doordat ik aan het denken werd gezet, werd ik bewust van mijn handelingen en kon ik deze stap voor stap aanpassen. Lianne heeft mij hierin goed begeleid en stond altijd voor mij klaar. Bijvoorbeeld wanneer iets niet helemaal lukte, maar overwinningen werden ook regelmatig gevierd. Mijn mindset is veranderd, ik geniet van het leven, en ik heb de gebeurtenissen uit mijn verleden een plekje kunnen geven. Daarnaast is mijn relatie tot voeding verbeterd. Na jaren van diëten, compenseren en focussen op getallen, lukt het mij nu om dit los te laten en te doen wat goed voelt. Dit levert vooral meer ruimte in mijn hoofd en energie op. Deze energie steek ik nu in dingen die ik echt leuk vind! Samen met Lianne heb ik veel bereikt, nog meer dan waarvan ik had durven dromen, en daar ben ik haar heel dankbaar voor.
  KIMBERLEY
  1-1 coaching

  EXPERTISES

  • Eetstoornissen (anorexia, boulimia, eetbuien, orthorexia) liever genoemd als eetuitdagingen
  • Ervaringsdeskundigheid bij eetstoornissen  
  • Lichaamsbeeld acceptatie
  • Ontwikkelen van zelfliefde en zelfacceptatie
  • Trauma verwerking
  • Intuïtief eten en leven
  • Meditatie en massages
  back to top