Offline coaching

Review: Lianne wist mij, door de juiste vragen te stellen en reacties te geven, na te laten denken over mezelf en de manier waarop ik naar mezelf keek. Daardoor ontdekten we wat ik kan doen (en vooral ook denken) om mij beter te voelen. Lianne haar boek vond ik een hele goede aanvulling op de gesprekken omdat ik door elke dag erin te lezen en opdrachten te doen dagelijks bezig was met mezelf ontwikkelen. 
Ik heb Lianne nog nooit gezien, maar door de telefoongesprekken die ik met haar had heb ik mijn gedachten en zelfbeeld kunnen veranderen. Ik kijk nu veel positiever tegen zaken aan en ik heb meer zelfvertrouwen en rust gekregen.  
Verandering moet je zelf doen, maar Lianne kan je daarin erg goed coachen.  

1-1 offline coaching bevat:

  1. Gesprek van 60 minuten in AMSTERDAM
  2. Mijn boek: ‘Een nieuw begin’
  3. Alle ebooks gratis te downloaden
  4. Mail/app contact tussen de coach sessies
  5. Korting op alle online cursussen.

Investering

Kennismakingsgesprek: GRATIS

1 coach sessie (1u) : 85 euro

5 coach sessies: 375 euro

10 coach sessies: 700 euro

(Extra sessies zijn altijd bij te boeken).

De keuze over de hoeveelheid gesprekken die wij hebben is geheel aan jou. Voel je vrij om 1 keer een gesprek aan te gaan en je bent altijd welkom voor meerdere gesprekken. Bij onze eerste GRATIS kennismaking bespreken wij wat voor JOU het beste werkt.


Kom je een kopje thee drinken om SAMEN te kijken wat wij kunnen bereiken? Vul het contactformulier hieronder in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.