Coaching

Ik heb 1 van de mooiste beroepen in de wereld. Namelijk jou ervan overtuigen dat jij mooi, prachtig en goed genoeg bent van jezelf. Ik mag de meest mooie mensen coachen in een weg naar zelfliefde, zelfacceptatie en geluk. 

Ben jij opzoek naar een coach die jou handvatten geeft om onzekerheid te overwinnen? Om sterker in je schoenen te leren staan? Om erachter te komen wie jij nu écht bent en wat jij graag wil?

Ik weet hoe groot de stap kan zijn/voelen om daadwerkelijk iemand om hulp te vragen. Om het eerste gesprek met een coach in te gaan. Maar vergeet niet dat dit juist de eerste stap is naar een vrij en gelukkig leven. Je hoeft het niet altijd alleen te doen. Het is juist sterk dat jij aangeeft wanneer het niet goed gaat en jij daar een coach bij nodig hebt die jou kan begeleiden naar een leven waar JIJ gelukkig mee kan zijn.


Vanuit mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, depressie en een burn out weet ik precies waar jij vastloopt, wat jij nodig hebt en hoe jij de weg naar herstel het beste kan lopen. Ik luister naar jou, geef jou opdrachten en inspiratie mee waar jij thuis mee aan de slag kan.