Coaching

Ik heb 1 van de mooiste beroepen in de wereld. Namelijk jou ervan te overtuigen dat jij mooi, prachtig en goed genoeg bent van jezelf. Ik mag de meest mooie mensen coachen in een weg naar zelfliefde, zelfacceptatie en geluk. 

Ben jij opzoek naar een coach die jou handvatten geeft om onzekerheid te overwinnen? Om sterker in je schoenen te leren staan? Om erachter te komen wie jij nu écht bent en wat jij graag wilt?

Vanuit mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, depressie en een burn out weet ik precies waar jij vastloopt, wat jij nodig hebt en hoe jij de weg naar herstel het beste kan lopen. Ik luister naar jou, geef jou opdrachten en inspiratie mee waar jij thuis mee aan de slag kan.

Ik weet hoe groot de stap kan zijn/voelen om daadwerkelijk iemand om hulp te vragen. Om het eerste gesprek met een coach in te gaan. Maar vergeet niet dat dit juist de eerste stap is naar een vrij en gelukkig leven. Je hoeft het niet altijd alleen te doen. Het is juist sterk dat jij aangeeft wanneer het niet goed gaat en jij daar een coach bij nodig hebt die jou kan begeleiden naar een leven waar JIJ gelukkig mee kan zijn.


Ben je er klaar mee om altijd maar met eten bezig te zijn. Jezelf uit te hongeren, vol te stoppen met eten, te compenseren op wat voor manier dan ook? Jezelf compleet gek te maken door calorieën te tellen of überhaupt alles op te noemen wat je mag, kan, wil of moet eten?

Of ben je er klaar mee om jezelf niet mooi te vinden? Continu onzekerheid te voelen over jezelf en alles wat je doet? Heb je depressieve gevoelens? Kom je niet verder?

Vraag vandaag nog om hulp. Geloof mij, met de juiste begeleiding en inzet kan jij dit overwinnen.


Als coach zoek ik altijd naar de kern. Vanuit daar kunnen wij verder bouwen. Accepteren wat is geweest en richten op het NU. Wat wil jij? Waar word jij gelukkig van? Waar wil jij naar toe en welke stappen moeten wij zetten om daar te komen.


1-1 op coaching bevat:

  1. 5 of 10 wekelijkse gesprekken van 60 minuten. (skype, FaceTime of in Amsterdam.)
  2. Mijn boek: ‘Een nieuw begin’
  3. Alle ebooks gratis te downloaden
  4. Mail/app contact tussen de coach sessies.

Prijzen

Intake gesprek: GRATIS

1 coach sessie (1u) : 65 euro

5 coachsessies (1u): 325 euro.

10 coachsessies (1u): 650 euro.

(Prijzen zijn inclusief 21% BTW. Extra sessies zijn altijd bij te boeken).


Klaar om met mij aan de slag te gaan?

Vul het contact formulier hieronder in om een gratis intake gesprek aan te vragen.