COACHING.

Ik heb 1 van de mooiste beroepen in de wereld. Namelijk jou ervan overtuigen
dat jij mooi, prachtig en goed genoeg bent van jezelf.


Ben jij opzoek naar een coach die jou handvatten geeft om onzekerheid te
overwinnen? Om sterker in je schoenen te leren staan? Ben jij er klaar voor om je eetstoornis (boulimia, anorexia, binge eating disorder) te overwinnen? Wil jij meer balans creëren in jou eetpatroon of merk je dat je obsessief bezig bent met eten, trainen en/of je lichaamsbeeld?


Kijk je in de spiegel en merk je dat je continue negatieve gedachten hebt over je lichaam? Dit kan anders. Geloof mij. Ik ben hier om jou te coachen en te helpen om je eetstoornis en/of obsessieve gedachten waaruit obsessieve handelingen uit voort komen te overwinnen.

Ik weet hoe groot de stap kan zijn/voelen om daadwerkelijk iemand om hulp te vragen. Om het eerste gesprek met een coach in te gaan.


Vanuit mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, depressie en een burn out weet ik precies waar jij vastloopt, wat jij nodig hebt en hoe jij de weg naar herstel het beste kan lopen. Ik luister naar jou, geef jou opdrachten en inspiratie mee waar jij thuis mee aan de slag kan.


Check hier de coaching opties.

Zullen we samen de weg lopen naar vrijheid? Kom je langs voor een kopje thee of drinken we deze via Skype? (vrijblijvend) Vul hieronder het formulier in en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug. Een kennismaking is altijd GRATIS.