0

OVERWIN EETBUIEN

Dé online masterclass om eindelijk de eetbuien te overwinnen en vrijheid rondom voeding en IN je lichaam te voelen!

Ben jij er klaar voor om vrijheid te creëren rondom voeding en je lichaam, zonder het terugvallen in oude patronen? Dan is deze masterclass voor JOU

‘Soms ga ik van 1 koekje naar 2, dan naar 3 en voor ik het weet is dat pak leeg terwijl ik maar 5 minuten in de keuken sta. Op andere dagen is er niets aan de hand.’

‘De waarheid is: ik ben niet blij met mijn lichaam. Ik kan een dieet niet volhouden waardoor ik maar niet afval. Tenminste, niet lang genoeg om ook vooruitgang te boeken.’

VOLLEDIGE ROUTEKAART

5 hoofdstukken, met ingesproken presentaties, werkbladen en downloadbare PFD bestanden. Een routekaart naar vrijheid!

MEDITATIE

Meditatie en ademhalingsoefeningen speciaal om de eetbui drang tegen te gaan. En bonus podcast met Jip Isabel waarin zij openhartig is over haar eetbuien.

ONLINE COMMINUTY

Een online cominuty op Facebook waar wij elkaar kunnen inspireren en motiveren en waar ik maandelijks live zal gaan om vragen te beantwoorden. 

intuïtief eten

Leer luisteren naar je lichaam luisteren. Leer weer vertrouwen op je lichaam. Creëer meer rust en vrijheid rondom voeding.

bonus: gedachten

Vind een presentatie uit: Een nieuw begin 2.0, waarin we aan de slag gaan met gedachten.

lichaamsaccepatie

Vind een hoofdstuk uit de online masterclass: 'ontwikkel zelfacceptatie en een liefdevol lichaamsbeeld' waarin we aan de slag aan met het leren accepteren van jouw lichaamsbeeld.

Word lid van de coachlianne community!

 

Ik heb er zin in om doormiddel van deze masterclass samen met jou aan de slag te gaan! Ben jij er klaar voor?

OVERWIN EETBUIEN

Dé online masterclass
89
00
Eenmalig
 • Geheel online
 • Comminuty FB
 • Bonusmateriaal
 • Werkbladen PDF
 • PDF bestanden
 • Presentaties

Weet je wat het is? Je hebt geen tekort aan discipline, je bent niet zwak. Juist door de drang met discipline en een gevecht aan te gaan wordt het alleen maar erger.

Je bent niet alleen

Oh wat heb ik vaak gedacht dat ik alleen was in deze strijd. Maar dat ben je niet. Je bent ook niet gek. EN je kunt dit overwinnen!

Op het moment dat ik ging begrijpen WAAR die eetbuien nu uiteindelijk vandaan kwamen, begon ik ook in te zien WAT ik kon doen om deze te stappen. De eetbuien beginnen in je brein, en door nieuwe wegen aan te leggen waardoor je je huidige patroon doorbreekt en een gezond en fijn patroon aanleert – het gaat erom dat het een gewoonte is geworden. En deze gewoonte gaan we doorbreken!

 • Je gaat leren hoe de drang wordt gecreëerd en hoe dit een gewoonte wordt in je brein
 • Door bewust te worden van bovenstaande wordt de drang verminderd doordat je je gedrag veranderd en het geen gewoonte meer wordt
 • Je lichaam komt op een gewicht wat GEZOND is en jij creëert vrijheid in je lichaam. Een vrijheid welke je nog nooit hebt ervaren.

Hoe zou jouw leven eruit zien als je de strijdbijl met eten en je lichaam neerlegt?

Hoe zou jij je voelen als de relatie tot voeding en je lichaam zonder stress en frustratie zou zijn? En vol acceptie en liefde?

Testimonials

Ben jij klaar met:

En wil jij graag:

EN WAT ALS jij dit allemaal zou kunnen bereiken ZONDER

 • Het verlies van overzicht en motivatie gedurende het proces
 • Jaren en jaren vechten totdat je gaat geloven dat je het niet kun
 • Van therapeut naar therapeut gesleurd worden, nieuwe dieetplannen proberen die je financieel leeg trekken.

Ik weet dat dit niet het eerste is wat je gaat proberen om balans te creëren rondom voeding – maar ik weet wel dat DIT hetgeen is wat JIJ nodig hebt.

Kies vandaag nog voor verandering

OVERWIN EETBUIEN

Dé online masterclass
89
00
Eenmalig
 • Geheel online
 • Comminuty FB
 • Bonusmateriaal
 • Werkbladen PDF
 • PDF bestanden
 • Presentaties

We focussen ons niet op voeding en gewicht. Juist op de onderliggende kern – waardoor jij een langdurige verandering gaat creëren.

Dit is een op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde masterclass waardoor het mogelijk is om eetbuien te overwinnen, geen terugval meer te krijgen, niet meer continue met eten bezig te zijn en eindelijk VRIJHEID te VOELEN!

Ik heb er zin in om doormiddel van deze masterclass samen met jou aan de slag te gaan! Ben jij er klaar voor?

Ik heb een lange tijd in gevecht gezeten met eetbuien. Eten was mij vijand. Maar ook mijn grootste vriend. Mijn lichaam voelde niet alsof het mijn lichaam was. 6 van de 7 dagen van de week WALGDE ik van mijn lichaam. Die enige dag kon ik het nog wel accepteren – maar echt blij was ik nooit. Totdat ik er op een dag klaar mee was. Van anorexia, naar boulimia naar het mijzelf gek maken door de eetbuien. Het was genoeg. Stap voor stap ben ik ALLES gaan doorlopen wat ik nu deel in deze masterclass. Ik ben mijn eigen plan gaan schrijven, en door veel te lezen en mijzelf onder te dompelen in hoe ons brein werkt, ben ik mijn eigen plan gaan schrijven. En met SUCCES! Dit is ook waarom ik deze masterclass met jullie deel; Ik weet dat het werkt, en ik kon dit niet van jou verborgen houden. Het moest gedeeld worden. Dat je eetbuien kunt overwinnen en vrijheid rondom voeding en je lichaam kunt creëren.

Ik ben 26 jaar. Woon in Amsterdam. En ik ben nog nooit zo gelukkig geweest met mijn leven, mijn lichaam en mijzelf.

Dit is voor JOU.

Lianne Blacquière

Oprichtster coachlianne ervaringsdeskundige coach bij eetstoornissen, lifecoach, schrijfster en spreekster.

SCHRIJF JE IN

Ik weet hoe spannend het kan zijn. Ik begrijp hoe groot je twijfel is. Maar vergeet niet, de meest mooie stappen die jij maakt als mens, worden gemaakt uit angst. Deze masterclass is 1 van de meest laagdrempelige manieren om aan de slag te gaan met het overwinnen van de eetbuien. Meedoen aan de community is niet verplicht. Doe het voor jou.

FAQ

Most frequent questions and answers

Het is zeker en juist (!) aan te raden bij een beginnende eetstoornis. De masterclass bevat de handvatten om zelf aan de slag te gaan – daarnaast leer je heel bewustwording creëren en krijg je allemaal actie stappen en concrete oefeningen welke jij kunt doen om zelf aan de slag te gaan.

Je kunt je altijd blijven inloggen en ik zal de masterclass regelmatig updaten.

Je koopt de masterclass. Zodra de bestelling is afgerond check je in je email de mail van mijn website. Daarin kun je op een link klikken om een wachtwoord aan te maken. Met jouw email als gebruikersnaam en je wachtwoord wat je hebt aangemaakt kun je je inloggen op mijn website bij ‘mijn account’.

Zodra je je aanmeld bij de FB groep ga je al akkoord met de privacy bewaren voor anderen en dus ook voor jezelf. We creëren een veilige omgeving om elkaar te helpen en te steunen – dus het gaat niet om de namen, het gaat om waar wij mee in gevecht zijn.

Stuur even een mailtje naar: info.coachlianne@gmail.com met je bestelnummer, dan kijk ik wat er mis is gegaan en zorg ik ervoor dat je je inlog gegevens z.s.m. hebt!

Vrijheid rondom voeding is niet alleen maar de balans rondom eten vinden, het gaat veel dieper dan dat. Het gaat om het stukje zekerder worden van jezelf, over jezelf en over je lichaam. Je gedachten rondom voeding en je lichaam positief, vol rust en ruimte. Zonder de negatieve en afwijzende stem. Het gaat om vrijheid voelen zodat jij de verandering in deze wereld kunt creëren die jij zo graag wil.

VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?
VUL HET CONTACTFORMULIER ONDER AAN DEZE PAGINA IN EN DAN KOM IK Z.S.M. BIJ JE TERUG!

Je bent niet alleen

Zelfontwikkeling

Vrijheid

back to top