0

OVERWIN EETBUIEN

Het online programma

Het online programma om eindelijk de eetbuien te overwinnen en vrijheid rondom voeding en IN je lichaam te voelen!

Ik heb de online cursus ‘overwin eetbuien’ gevolgd en allereerst wil ik zeggen als je twijfelt: DOEN!!!! Iedereen die struggelt met eetbuien zou eigenlijk deze cursus moeten doen. Ik heb zoveel mooie inzichten gekregen en vele handvaten gekregen om te leren om te gaan met mijn eetbuien. Er is een mooie opbouw in de cursus waardoor er een fijne structuur ontstaat. Daarnaast zijn de hoofdstukken overzichtelijk verdeeld en wordt er duidelijk verwezen naar de werkbladen. De werkbladen zijn een fijne ondersteuning bij de cursus waardoor deze nog meer van waarde is. Het feit dat de cursus zowel uitgetypt is als ingesproken vind ik top. Ik zelf zetten mijn koptelefoon op en las tegelijkertijd mee met wat Lianne geschreven had. Dit werkte voor mij fijn omdat de tekst op deze manier écht binnen kwam. Ook was ik vaak volledig gefocust (dat is nog wel eens anders) waardoor iedere letter binnen kwam. Soms was het best confronterend maar hierdoor ben ik uiteindelijk sterker geworden. Door de fijne schrijfstijl en stem van Lianne voelt het erg vertrouwd om deze cursus te doen. Je doet de cursus in principe alleen maar zo voelt het niet. Wat ik persoonlijk fijn vind is dat je de cursus kunt volgen wanneer jij wilt. Als ik naar mezelf kijk heb ik niet altijd de ruimte in mijn hoofd om intensief aan de slag te gaan (lees: fulltime job, ziekte vader en behandeling BED). Ik vind het dus erg prettig dat er geen druk achter zit en ik de cursus kan starten wanneer IK daar tijd en ruimte voor heb. Dit maakt de cursus laagdrempelig wat voor mij prettig voelt. Ik kon dus buiten mijn behandeling zelf aan de slag om mezelf te ontwikkelen wanneer ik dat graag wilde, dit voelde alsof ik echt de regie had en dat vind ik belangrijk. Tot slot kan je de cursus altijd terugpakken. Neem bijvoorbeeld de ademhalingsoefening. Deze doe ik regelmatig wanneer ik merk dat mijn spanning stijgt. Ik zet het filmpje op en samen met Lianne voer ik de ademhalingsoefening uit. Super fijn want weer ben ik niet alleen! Voor iedereen die twijfelt: LETS GO!
MARLI
Deelnemer: 'Overwin eetbuien' De online masterclass

Ben jij er klaar voor om vrijheid te creëren rondom voeding en je lichaam, zonder terug te vallen in oude patronen? Dan is deze masterclass voor JOU

OVERWIN EETBUIEN

Hét online programma
89
00
Eenmalig
 • Geheel online
 • Comminuty FB
 • Bonusmateriaal
 • Werkbladen PDF
 • PDF bestanden
 • Presentaties

MODULE INHOUD

1. EETBUI TRIGGERS

Hoe vaak ik wel niet hoor: ‘Er komt wel een tijd dat ik er klaar mee ben en ik ga beginnen’. Deze tijd komt niet zomaar op je pad. JIJ maakt de keuze om aan de slag te gaan. JIJ bent degene die dit moment creëert.

Niemand is er ooit echt klaar voor om te herstellen. Dit klinkt misschien niet heel hoopvol, maar dit is het wel! Het betekent dat jij er voor kiest. Dat als jij het echt wil, kun jij vandaag nog die eerste stap zetten.

2. Actie stappen

In dit hoofdstuk gaan we de actie stappen doornemen. Je vindt 6 stappen die jij kunt integreren – en ook weer een werkblad aan het einde van dit hoofdstuk om aan de slag te gaan.

3. FUNCTIE V/D EETBUIEN, ZELFAFWIJZING EN VREDE MET DE EETBUIEN

Duidelijkheid creëren waar de eetbuien jou bij helpen

Op het moment dat je duidelijkheid hebt gecreëerd waar de eetbuien jou mee helpen, weet je ook wat je nodig hebt en kun je een manier vinden hoe jij dit op een andere manier aan jezelf kunt geven.

4. BONUS: ZELFBEELD EN LICHAAMSACCEPATIE

Ik vind het belangrijk om ook het stukje zelfbeeld en acceptatie mee te nemen in deze masterclass. Veel van mijn cliënten met eetbuien wijzen zichzelf af, niet alleen omdat zij eetbuien hebben, maar in het algemeen – omdat zij  geloven dat zij niet mooi genoeg zijn, niet goed genoeg zijn. Daarnaast het continue afwijzen van spiegelbeeld wat ervoor zorgt dat de negatieve cirkel rond is.

5. AFSLUITING

Hoe gaan we de verandering vast houden?

DE BODYSCAN MEDITATIE

Een fijne meditatie om te doen zodra je merkt dat je onrustig wordt/bent. Om te doen voor het slapen gaan of als onderdeel van je ochtendroutine.

podcast: Openhartig over trauma, eetbuien en zelfliefde met jip de jongh

BONUS: AAN DE SLAG MET GEDACHTEN

Ik vind het belangrijk om ook het stukje zelfbeeld en acceptatie mee te nemen in deze masterclass. Veel van mijn cliënten met eetbuien wijzen zichzelf af, niet alleen omdat zij eetbuien hebben, maar in het algemeen – omdat zij  geloven dat zij niet mooi genoeg zijn, niet goed genoeg zijn. Daarnaast het continue afwijzen van spiegelbeeld wat ervoor zorgt dat de negatieve cirkel rond is.

STEL HIER JE VRAAG OVER DE ONLINE MASTERCLASS

  Weet je wat het is? Je hebt geen tekort aan discipline, je bent niet zwak. Juist door de drang met discipline en een gevecht aan te gaan wordt het alleen maar erger.

  Je bent niet alleen

  Oh wat heb ik vaak gedacht dat ik alleen was in deze strijd. Maar dat ben je niet. Je bent ook niet gek. EN je kunt dit overwinnen!

  Op het moment dat ik ging begrijpen WAAR die eetbuien nu uiteindelijk vandaan kwamen, begon ik ook in te zien WAT ik kon doen om deze te stappen. De eetbuien beginnen in je brein, en door nieuwe wegen aan te leggen waardoor je je huidige patroon doorbreekt en een gezond en fijn patroon aanleert – het gaat erom dat het een gewoonte is geworden. En deze gewoonte gaan we doorbreken!

  • Je gaat leren hoe de drang wordt gecreëerd en hoe dit een gewoonte wordt in je brein
  • Door bewust te worden van bovenstaande wordt de drang verminderd doordat je je gedrag veranderd en het geen gewoonte meer wordt
  • Je lichaam komt op een gewicht wat GEZOND is en jij creëert vrijheid in je lichaam. Een vrijheid welke je nog nooit hebt ervaren.

  Hoe zou jouw leven eruit zien als je de strijdbijl met eten en je lichaam neerlegt?

  Hoe zou jij je voelen als de relatie tot voeding en je lichaam zonder stress en frustratie zou zijn? En vol acceptie en liefde?

  Testimonials

  En wat als  jij dit allemaal zou kunnen bereiken zonder:

  • Het verlies van overzicht en motivatie gedurende het proces
  • Jaren en jaren vechten totdat je gaat geloven dat je het niet kunt
  • Van therapeut naar therapeut gesleurd worden, nieuwe dieetplannen proberen die je financieel leeg trekken.

  Ik weet dat dit niet het eerste is wat je gaat proberen om balans te creëren rondom voeding – maar ik weet wel dat DIT hetgeen is wat JIJ nodig hebt.

  Kies vandaag nog voor verandering

  OVERWIN EETBUIEN

  Hét online programma
  89
  00
  Eenmalig
  • Geheel online
  • Comminuty FB
  • Bonusmateriaal
  • Werkbladen PDF
  • PDF bestanden
  • Presentaties

  We focussen ons niet op voeding en gewicht. Juist op de onderliggende kern waardoor jij een langdurige verandering gaat creëren.

  Dit is een op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde masterclass waardoor het mogelijk is om eetbuien te overwinnen, geen terugval meer te krijgen, niet meer continue met eten bezig te zijn en eindelijk VRIJHEID te VOELEN!

  Ik heb er zin in om doormiddel van deze masterclass samen met jou aan de slag te gaan! Ben jij er klaar voor?

  Ik heb een lange tijd in gevecht gezeten met eetbuien. Eten was mij vijand. Maar ook mijn grootste vriend. Mijn lichaam voelde niet alsof het mijn lichaam was. 6 van de 7 dagen van de week WALGDE ik van mijn lichaam. Die enige dag kon ik het nog wel accepteren – maar echt blij was ik nooit. Totdat ik er op een dag klaar mee was. Van anorexia, naar boulimia naar het mijzelf gek maken door de eetbuien. Het was genoeg. Stap voor stap ben ik ALLES gaan doorlopen wat ik nu deel in deze masterclass. Ik ben mijn eigen plan gaan schrijven, en door veel te lezen en mijzelf onder te dompelen in hoe ons brein werkt, ben ik mijn eigen plan gaan schrijven. En met SUCCES! Dit is ook waarom ik deze masterclass met jullie deel; Ik weet dat het werkt, en ik kon dit niet van jou verborgen houden. Het moest gedeeld worden. Dat je eetbuien kunt overwinnen en vrijheid rondom voeding en je lichaam kunt creëren.

  Ik ben 26 jaar. Woon in Amsterdam. En ik ben nog nooit zo gelukkig geweest met mijn leven, mijn lichaam en mijzelf.

  Dit is voor JOU.

  LIANNE BLACQUIÈRE

  Oprichtster coachlianne ervaringsdeskundige coach bij eetstoornissen, lifecoach, schrijfster en spreekster.

  SCHRIJF JE IN

  Ik weet hoe spannend het kan zijn. Ik begrijp hoe groot je twijfel is. Maar vergeet niet, de meest mooie stappen die jij maakt als mens, worden gemaakt uit angst. Deze masterclass is 1 van de meest laagdrempelige manieren om aan de slag te gaan met het overwinnen van de eetbuien en het emotie eten. Meedoen aan de community is niet verplicht. Doe het voor jou.

  FAQ

  Most frequent questions and answers

  Het is zeker en juist (!) aan te raden bij een beginnende eetstoornis. De masterclass bevat de handvatten om zelf aan de slag te gaan – daarnaast leer je heel bewustwording creëren en krijg je allemaal actie stappen en concrete oefeningen welke jij kunt doen om zelf aan de slag te gaan.

  Je kunt je altijd blijven inloggen en ik zal de masterclass regelmatig updaten.

  Je koopt de masterclass. Zodra de bestelling is afgerond check je in je email de mail van mijn website. Daarin kun je op een link klikken om een wachtwoord aan te maken. Met jouw email als gebruikersnaam en je wachtwoord wat je hebt aangemaakt kun je je inloggen op mijn website bij ‘mijn account’.

  Zodra je je aanmeld bij de FB groep ga je al akkoord met de privacy bewaren voor anderen en dus ook voor jezelf. We creëren een veilige omgeving om elkaar te helpen en te steunen – dus het gaat niet om de namen, het gaat om waar wij mee in gevecht zijn.

  Stuur even een mailtje naar: info.coachlianne@gmail.com met je bestelnummer, dan kijk ik wat er mis is gegaan en zorg ik ervoor dat je je inlog gegevens z.s.m. hebt!

  Vrijheid rondom voeding is niet alleen maar de balans rondom eten vinden, het gaat veel dieper dan dat. Het gaat om het stukje zekerder worden van jezelf, over jezelf en over je lichaam. Je gedachten rondom voeding en je lichaam positief, vol rust en ruimte. Zonder de negatieve en afwijzende stem. Het gaat om vrijheid voelen zodat jij de verandering in deze wereld kunt creëren die jij zo graag wil.

  VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?
  VUL HET CONTACTFORMULIER ONDER AAN DEZE PAGINA IN

   back to top