Reviews: 1-1 coaching

Lisanne, 24 jaar

‘Ruim twee jaar geleden ging bij mij de knop om dat ik een paar kilo wilde afvallen. Dit leidde tot meer en meer willen afvallen en uiteindelijk tot een eetstoornis. Ik dacht er zelf uit te zijn gekomen, maar bleef wel met gezond eten en veel sporten. Na een persoonlijk zware periode belandde ik in een dieptepunt van mijn eetstoornis. Ik realiseerde mij dat de eetstoornis niet weg was geweest en dat ik dit niet alleen kon.
Ik kwam bij mijn coach Lianne terecht en daar heb ik tot op heden geen spijt van gehad. Ik voelde mij goed begrepen en tegelijkertijd drukte Lianne mij met de neus op de feiten. Wat mijn ouders ook deden, alleen wil je het soms van mensen te dichtbij niet horen.. Toch voelde ik me bij Lianne ook heel vertrouwd, goed begrepen en gaf ze echt om mij. Ik was niet alleen meer mijzelf, mijn familie en vrienden trots aan het maken met mijn herstel, maar ook Lianne. Daarnaast mocht ik, en mag nog steeds, haar ook altijd appen en bellen als ik niet wist wat ik met mijn gedachten aanmoest, wat ook een goed gevoel gaf.
Lianne leerde mij weer in mezelf te laten geloven en dat ik goed ben zoals ik ben. Stap voor stap daagde ze me uit in mijn herstel en leerde ze dat alle gedachten oké zijn, zolang je er bewust mee omgaat.
Ik heb zoveel van haar kunnen leren. Nu, 10 coachsessies later, kan ik oprecht zeggen dat ik weer geniet van het leven, van lekker eten en tevreden ben met mijzelf. Ik heb zoals mijn familie, vrienden en Lianne zeggen ‘De twinkeling in mij ogen weer terug’. Dit had ik zeker niet alleen gekund, dus Lianne nogmaals duizendmaal thanks!’


John

‘Na een aantal sessies met Lianne heb ik inzicht gekregen in tegenwerkende gedachten patronen wat ik nu veel beter mee om kan gaan. hartelijk dank Lianne. Je bent een super coach 🍀’


Marije
‘Lianne heeft mij op een erg fijne manier gecoacht. Iemand die goed kan luisteren en je motiveert om stappen vooruit te zetten. De stappen die je wel wilt zetten maar misschien nog niet durfde. Top coach!’

Laura

‘Na vele jaren niet goed voor mezelf gezorgd te hebben en geen zelfliefde wist ik in september 2017 dat er iets moest veranderen. Tot die conclusie komen was moeilijk en ik was dan ook blij dat ik een coach heb gehad als Lianne die uit eigen ervaring weet hoe lastig het is om hier weer bovenop te komen. Lianne heeft mij geleerd van mezelf te houden en goed voor mezelf te zorgen. Dit ging echter niet zonder slag of stoot en ze heeft me dan ook meerdere keren een schop onder mijn kont moeten geven, zodat ik in zag dat ik de enige ben die verantwoordelijk is voor mijn geluk. Hierdoor leerde ik echter wel in mijzelf te geloven en door haar heb ik zeker grote stappen gezet, waardoor ik nu eerlijk kan zeggen dat ik me zelfverzekerd en vrij voel. Ook weet ik nu dat ik goed ben zoals ik ben. Ik ben Lianne dan ook heel dankbaar voor alle hulp en tips die ze mij gegeven heeft. Ook ben ik dankbaar voor het luisterend oor wat ze me bood en de fijne, soms ook lastige gesprekken. Ik heb hier nog iedere dag veel profijt van.’

Fenna
Al lange tijd balanceerde ik op een dun draadje, voelde ik mij ellendig en besefte ik dat ik hulp nodig had met mijn mentale en lichamelijke gezondheid. Een burn-out, eetprobleem en identiteitscrisis zorgde ervoor dat ik mijzelf volledig was kwijtgeraakt. Ik draaide rond in cirkels en hoezeer ik ook probeerde, het lukte mij niet hier zelf uit te komen. Ook het starten van een behandeltraject met een diëtiste en psychologe had weinig resultaat. Toen ik Lianne op het spoor kwam, besloot ik een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen omdat ik gigantisch gemotiveerd was de juiste hulp te vinden. Na ons eerste gesprek voelde ik direct een klik en nog belangrijker, voelde ik mij begrepen. Ik besloot het avontuur met haar aan te gaan en heb daar geen seconde spijt van gehad. Als ervaringsdeskundige staat Lianne heel dichtbij je en weet ze waar ze over praat. Dit wekte bij mij vertrouwen en liet mij onbewust meer openstaan voor advies. Waar ik bij mijn psychologe en diëtiste vaak dacht “Je moest eens weten”, “Jij hebt makkelijk praten” of “Ik ga jou helemaal niks vertellen want je oordeelt dan toch over me of begrijpt me toch niet”, kon ik bij Lianne volledig eerlijk zijn zonder mij te schamen. Daarbij is ze ontzettend begripvol maar ook streng, doch rechtvaardig, wanneer nodig. Haar rake opmerkingen lieten mij vaak nadenken over zaken die ik liever onbelicht liet en duidelijk pijnlijk lagen. Hierdoor kwamen er steeds meer oorzaken naar boven die ten grondslag lagen aan mijn probleem. Hier zijn we vervolgens aan gaan werken. Lianne gaf mij niet alleen praktische handvatten (bijvoorbeeld een eetschema en sportadvies) maar begeleidde mij ook in mijn weg naar zelfliefde, iets wat bij mij volledig ontbrak. Iedere sessie leerde ik wel weer iets over mijzelf en kreeg ik stof om mee aan de slag te gaan. Als ik tussendoor ergens tegenaan liep of met vervelende gevoelens kampte, kon ik Lianne tevens e-mailen, sms’en of appen, en stond zij altijd voor mij klaar voor advies. Hierdoor beperkte mijn herstel- en groeiproces zich niet tot de sessies alleen en voelde ik mij ten alle tijden gesteund. Een mentale ziekte kan heel eenzaam zijn maar dankzij Lianne voelde ik mij minder alleen. In slechts een aantal maanden ben ik enorm gegroeid als persoon, wat ik zonder Lianne nooit had kunnen bereiken. Ze leerde mij voelen, stilstaan bij mijn eigen overtuigingen en deze in twijfel te trekken en overtuigde mij keer op keer dat herstel mogelijk is, ook wanneer ik daar zelf niet meer in geloofde. Uiteindelijk moet je het zelf doen én willen, maar met Lianne aan je zijde is dit pad een stuk makkelijker te bewandelen en heb je onvoorwaardelijke steun. Precies de steun die nodig is om weer in jezelf te leren geloven. Kortom: Lianne is een enorm betrokken coach, wie inspireert, motiveert en je een spiegel voorhoudt. Ze leert je datgeen achter te laten dat je niet gelukkig maakt en opent je ogen voor hetgeen waar het leven écht om draait. Een powervrouw en prachtig mens.