Reviews: ‘Een nieuw begin’

Een nieuw begin is een soort coachsessie van Lianne. Het boek geeft fijne opdrachten waardoor je als lezer echt aan het denken wordt gezet. Het is mooi om te lezen hoe Lianne de levenslessen opschrijft die ze door haar eigen ervaring heeft geleerd. Het is een boek vol positiviteit en inspiratie. Als ik mij een keer down voel of even niet meer weet wat ik moet, blader ik door dit boek heen.

Ik denk dat dit boek voor veel mensen tot nieuwe inzichten kan leiden en daarom ook een echte aanrader is.


  


Lieve Lianne, soms pak ik je boek erbij en lees ik het weer door en maak ik wat opdrachten. Dit doet mij echt goed. De woorden voelen zacht en komen dichtbij. Het lezen van je boek zet mij weer rechtop in het heden. Niet rennen, maar nadenken. Over wat van-binnen zit. Het ontroert, raakt maar zeker ook helpt mij. Dankjewel, het is een prachtig boek:)