0

WELKOM, IK BEN LIANNE BLACQUIÈRE


Ontwikkel samen met mij een liefdevolle relatie tot voeding, je lichaam en tot jezelf.

Zelfstandig of samen met mij werken aan een liefdevolle relatie tot voeding, je lichaam en tot jezelf?


Online programma's & Coaching opties

'Meteen vanaf het eerste gesprek voelde ik me ontzettend op mijn gemak bij Lianne. Ze is heel betrokken, inspirerend, een goede luisteraar en ook een onwijs lief. Lianne wist precies de goede vragen te stellen. De meeste vragen waren echt lastig te beantwoorden, maar daardoor werd ik wel aan het denken gezet. Lianne snapte mijn gedachten, zelfs als ik ze soms zelf niet snapte en bracht veel duidelijkheid. Aan het eind van een sessie kreeg ik dan vaak een opdracht mee voor die week, zodat ik er thuis ook mee aan de slag kon.'
ML
1-1 coach cliënt

1-1 COACHING

Eetstoornissen/verstoorde relatie tot voeding, beweging en of lichaam

Intuïtief eten

Trauma

Zelfontwikkeling/zelfliefde

Lianne Blacquière
ervaringsdeskundige coach

Vanuit Lianne haar ervaringsdeskundigheid op de gebieden van anorexia, boulimia, emotie eten, depressie en een burn-out,  weet zij precies wat jij nodig hebt om verandering te creëren. Elk gesprek wordt ingespeeld op jouw behoeften, jij geeft aan wat jij nodig hebt. Lianne staat bekend om haar kritische doch eerlijke comminucatie en het stellen van de juiste vragen. Zij weet precies op de juiste manier een ‘liefdevolle schop onder de kont’ te geven, kan ontzettend goed luisteren en heeft daarnaast een rust over haar heen waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Zodra jij kiest om met haar aan de slag te gaan, is zij er voor de volle 100% voor jou. Dit zorgt ervoor  dat coachees zich geborgen, gehoord en gezien voelen, motivatie  en energie krijgen om echt aan de slag te gaan.

''Als kers op de taart is mijn relatie tot voeding door de sessies heen enorm veranderd''

Waar ik eerst last had van eetbuien, compenseren, te weinig eten en bovenal de hele dag met eten bezig zijn, heb ik nu meer rust, meer ruimte in mijn hoofd en voor mijn gevoel een natuurlijke en gezonde relatie met voeding. En ik kan je verzekeren: dat is zo fijn! Ik kan weer genieten van dingen waar ik eerst tegenop keek en ik leef veel meer in het moment. Als ik me bedenk hoeveel ik daar nu van profiteer, gun ik dat iedereen en wou ik alleen maar dat ik Lianne eerder had ontmoet.
Lm

De coach lianne podcast!

*Ook te luisteren op Youtube, Apple podcast en Google podcast.

Lianne over haar podcast:

‘Ik heb 5 jaar lang in gevecht gezeten met eetstoornissen, een depressie en het niet kunnen accepteren van mijn lichaamsbeeld. Na een jarenlang gevecht heb ik dit overwonnen en is mijn missie jou te inspireren en te motiveren om (meer) zelfliefde te ontwikkelen. In deze podcast ben ik open, eerlijk en zeg ik waar het opstaat. Ik kaart het onderwerp eetstoornissen aan, verstoorde relatie tot voeding en bewegen, lichaamsbeeld, zelfliefde en nog veel meer! Ben je opzoek naar antwoorden? Begin dan met luisteren – ben je opzoek naar steun? Ik ben hier. Samen vechten wij.’

LAATSTE BERICHTEN

Lichaamsbeeld en het brein

Gisteren had ik een gesprek met een client wat ging over het kijken naar een oude foto van jezelf, zelfs 1 van een maand geleden, en de gedachte die dan door je heen gaat: ‘oh ik dacht dat er zoveel meer …….. uitzag’. Dit maakte het ernaar dat we het gesprek aangingen

Read More »

Wie heeft de regels bedacht?

Wie heeft die regel bedacht? En wie profiteert er van deze regel? De dieetcultuur? Die jou onzeker maakt en dan jouw onzekerheid kan ‘fixen’? En waarom heeft deze persoon/dit bedrijf het recht om jou regels te geven rondom wat je zou moeten eten en hoe jouw lichaam eruit zou moeten

Read More »

De grootste illusie: Tijd heelt alle wonden

De grootste illusie. In een gesprek met 1 van mijn lieve cliënten kwam deze uitspraak gisteren naar voren en hieronder wat ik vertelde aan haar: Tijd heelt niet alle wonden. Het geeft alleen maar tijd om het op te slaan in het onderbewuste waar het nog steeds impact heeft op jouw

Read More »

''Ik raad de coaching en cursussen aan iedereen aan, omdat je veel over jezelf leert en je mindset verandert op een manier die zoveel invloed heeft. Ik denk dat ik er mijn hele leven profijt van zal hebben''

Ik ben heel tevreden over de coaching die ik bij Lianne heb gevolgd! Ik benaderde haar in eerste instantie, omdat ik last had van een eetstoornis, maar uiteindelijk heb ik ook zoveel geleerd op andere vlakken. Samen gingen we op zoek naar een dieperliggende oorzaak die op veel aspecten van mijn leven invloed had en omdat ik daar beter mee om leerde gaan merkte ik vooruitgang in veel verschillende dingen. Ook hielp het dat Lianne de problemen begreep en zelf uit ervaring kon spreken, zodat ik me echt op mijn gemak voelde. Dankzij de coaching werd ik voor het eerst zelf gemotiveerd om mijn mindset te verbeteren in plaats van dat ik een diëtist of psycholoog tevreden wilde stellen. Ik raad de coaching en cursussen aan iedereen aan, omdat je veel over jezelf leert en je mindset verandert op een manier die zoveel invloed heeft. Ik denk dat ik er mijn hele leven profijt van zal hebben, bedankt!
1-1 coach cliënt

HOUD JE VAN LEZEN, NET ZO ERG ALS IK?

'een nieuw begin'

Dit is het eerste boek wat Lianne schreef over haar reis naar zelfliefde. Dit boek is geschreven vanuit haar ervaring met een eetstoornis, trauma’s, depressie en een burn-out – een bundel vol oefeningen en alles wat zij heeft geleerd van de reis naar vrijheid en geluk.

'Ik ben Lianne heel dankbaar'

Wauw wat waren de coachsessies met Lianne bijzonder. Ik begon met deze sessies omdat ik eigenlijk al jaren bezig ben maar nooit echt verder kwam. Iedere keer opnieuw liep ik vast en ik wist niet goed waarom. Tot mijn sessies met Lianne. Tijdens ieder gesprek kreeg ik zo ontzettend veel inzichten die mij verder hielpen. Ze confronteert je. Ze is duidelijk. Maar wel echt op een liefdevolle manier. Ik heb veranderingen in mezelf gemerkt die ik al jaren niet meer heb gevoeld. Ik ben mezelf weer gaan horen. Ik ben mezelf weer gaan voelen. Dat ging samen met ontzettend veel angst. Maar met de rust en het vertrouwen van Lianne is het wel gebeurd. Lianne heeft mij geholpen om op het pad naar zelfliefde en zelfacceptatie te gaan lopen. En wat ben ik haar daar dankbaar voor. Het is heel fijn om een begin te hebben gemaakt op dit pad samen met iemand die weet hoe het is. En iemand waarvan je voelt dat ze dit met een goed hart doet! Je moet niks, je mag!
JETSKE
back to top